Youxx Home party's

Home Party

Wij geloven in persoonlijke aandacht en goede adviezen. Daarom komen wij bij je thuis met onze unieke kleurenanalyse. Lijkt het je leuk om een kleurenworkshop thuis te organiseren? Ben je ook benieuwd welke kleuren jou het beste staan? Samen met een professionele consultant van Youxx organiseer je een onvergetelijke avond voor je vrienden (innen) en natuurlijk voor jezelf.

Wat maakt een Youxx Home Party uniek?

Dankzij één van onze professionals ontvang je jouw persoonlijke kleurenanalyse gebaseerd op de ondertoon van de huid, jouw oog- en haarkleur. Er wordt rekening gehouden met de ondertoon van de huid, dé belangrijkste factor in het bepalen van de juiste make-up kleuren. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Neem eerst contact op met ons. Dit kan door een mailtje te sturen naar info@youxx.nl met de vermelding ‘Youxx Home Party + naam gastvrouw / heer’. In deze mail geef je ons enkele data door waarop de workshop georganiseerd kan worden. Vervolgens gaan wij voor jou opzoek naar een professional bij jou in de buurt. Samen met deze collega kunnen we dan dé geschikte data voor jouw Youxx Home Party vastleggen.

Als gastvrouw/heer raden wij je aan om  je gasten een hapje en een drankje aan te bieden. Iets fris, een glaasje wijn kan voor de juiste sfeer zorgen. Onze collega komt een halfuur op voorhand om alles klaar te zetten en er samen een gezellige avond of middag van te maken.

Hoeveel gasten nodig je uit?

Wij vragen je zeker niet om je hele facebook vriendenlijst uit te nodigen. Wel is het leuk als er eens 8-tal deelnemers zijn (dit is inclusief de gastvrouw/heer). De Youxx Home Party is een combinatie van een homeparty en een workshop. Onze professional gaat namelijk samen met jou ontdekken welke kleuren het beste bij je passen. Daarnaast kun je ook al je vragen over combinatie tips en dergelijke stellen.

Elke deelnemer krijgt namelijk leuke tips en adviezen over:

  • Welke kleuren het beste bij jou passen.
  • Hoe je jouw kleuren kunt combineren.
  • Tips rond make-up: wat is jouw ideale blush, oogschaduw of lipstick.
  • Welke alternatieve haarkleuren jou zouden staan.
  • Hoe je zwart, grijs & wit kan dragen en combineren.

Het is voor ons wel handig als we van te voren het precieze aantal deelnemers weten. Er moet namelijk voldoende tijd uitgetrokken worden om bij iedereen een kleurenanalyse af te nemen. Een Youxx Home Party kan al vanaf 5 gasten (inclusief gastvrouw/heer). En hoe leuk is het om een kleurenworkshop te combineren met make-up?! Jullie gaan jezelf opmmaken of als jullie dat wensen worden jullie opgemaakt in de kleuren welke volgens de kleurenanalyse het beste zijn.

Hoeveel plaats heb je nodig?

De grootte van je huis is niet belangrijk. Een tafel om het analysemateriaal op te plaatsen en een plekje voor al je gasten om te zitten is al voldoende. Als je de uitbreiding make-upadvies wilt is een grote tafel nodig waar iedereen aan kan zitten.

Wat krijgt elke deelnemer tijdens de Youxx Home Party?

  • Een professionele stylist bij jouw thuis die je alles over de wondere wereld van kleur verteld. Daarnaast is elke professional  gespecialiseerd in verschillende onderdelen: van stijladvies tot make-up artieste tot zelfs het opruimen en organiseren van je kleding kast. De ideale kans dus om de expert om raad te vragen.
  • Een persoonlijke kleurenanalyse  gebaseerd op de ondertoon van je huid, jouw oog- en haarkleur.
  • Je ontvang meteen jouw handige Colour Card met 35 persoonlijke kleuren. Daarnaast kun je aan de hand van dit handige pasje meteen combinaties maken.
  • Is de workshop incl. make-upadvies? Dan ontvang je tijdens de workshop een persoonlijk make-uppaspoort.
  • Een zelfverzekerd gevoel bij al je kleurkeuzes! Klaar met miskopen!

Veel plezier in het ontdekken van jouw ideale kleuren. 

Het team van Youxx

033 - 456 34 81 / 06-14363739

info@youxx.nl