Een van de producten heeft een fabrieksfoutje, wat nu?

Hoewel wij ons best doen om alle bestellingen zo snel en goed mogelijk af te handelen, kan het gebeuren dat er een enkele keer iets fout gaat. Het kan zijn dat er een verkeerd artikel is geleverd, dat een product ondanks zorgvuldig inpakken toch beschadigd aankomt of dat een artikel een fabricagefout heeft. 
Als het een fout van Youxx betreft zijn alle kosten uiteraard voor onze rekening. Wil je iets ruilen of terugsturen dan kan dat mits het artikel ons ongebruikt en ongeschonden bereikt. De verzendkosten zijn in dat geval voor jouw rekening.

Voor ’kopen op afstand" waaronder ook internetaankopen vallen, geldt een wettelijke bedenktijd van 14 kalenderdagen. Binnen deze termijn kun je jouw order zonder meer annuleren. Heb je al betaald maar is de bestelling nog niet de deur uit dan krijg je het volledige bedrag retour. Is de zending wel verzonden dan ontvang je het aankoopbedrag van de producten retour zodra de zending ons ongeschonden en binnen een termijn van 14 dagen na betaling, heeft bereikt
Stuur nooit zonder overleg iets terug maar neem eerst per mail info@youxx.nl contact met ons op.